FOTO: Familia îl caută cu disperare! Muncea în Austria, a plecat de 4 zile de acasă și e de negăsit

Poliţiştii sibieni fac demersuri pentru găsirea unui tânăr în vârstă de 22 de ani, care a plecat de la reședința din Austria, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ieri, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie din orașul Avrig cu privire la faptul că, la data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, fiul său, HUMACI NELUȚU FLORIN, în vârstă de 22 de ani, aflat la muncă în Austria, în zona Nussdorf Viena, a plecat de la locuința temporară, fără a mai reveni și fără a mai putea fi contactat de către cei apropiați.

Semnalmente: înălțime 160 cm, 70 kg, păr șaten, tuns scurt, față ovală, ochi căprui, constituție atletică.

Nu se cunosc detalii privind hainele purtate de tânăr în momentul plecării.

Semne particulare: în partea stângă a zonei pieptului prezintă un tatuaj în formă de inimă în interiorul careia este inscripționat mesajul FLORIN ESTE VIAȚA MEA, iar pe antebrațul drept un mesaj în limba engleză, începând de la nivelul încheieturii până în zona cotului.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest tânăr sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*