FOTO: Își caută nepoata cu disperare! Dacă ați văzut-o sunați la Poliție

Poliţiştii sibieni caută o fată de 14 ani, care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ieri în jurul orei 17.00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 13,00, nepoata sa,  CAROLEA VETUȚA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Mediaș, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate aproximativ 55 de kg, față ovală, ten deschis, ochi căprui, păr negru, lung, fir drept, prins în coadă.

La momentul plecării, minora purta fustă lungă cu imprimeuri florale în culori roșu și alb, vestă albă și sandale de culoare auriu cu negru.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*