FOTO: Ne-am echipat și am plecat. Surpriza a fost garantată de apariția lui Gabriel

Astăzi, 1 septembrie, sărbătorim Ziua Jandarmeriei Rurale. Pentru a celebra momentul, jandarmii au ales să își petreacă dimineața alături de cei aproximativ 30 de copii aflați în tabără în zona Păltiniș.

 

Jandarmeria: „Ne-am echipat, am adunat toate materialele din dotare pe care ne-am propus să le prezentăm și am plecat către copiii care ne așteptau cu nerăbdare.

Am ajuns la Păltiniș în jurul orei 10.00 și am fost întâmpinați într-o atmosferă foarte primitoare.

Prezența jandarmilor rurali a sporit curiozitatea copiilor, dar surpriza pentru ei a fost garantată de apariția lui Gabriel, jandarmul nostru în vârstă de 6 ani și a câinelui de serviciu COR.

Și pentru că i-am atras cu prezentarea materialelor și autospecialelor din dotare nu am ezitat să le oferim informații cu privire la Jandarmeria Rurală, câteva sfaturi referitoare la comportamentul pe care trebuie să îl adopte atât la școală cât și în societate, cu siguranță le vor fi de folos în viitor, și recomandări de care trebuie să țină cont atunci când se află în zona montană.

Pentru că au fost atenți la ceea ce li s-a prezentat, toți copiii au primit drept recompensă o plimbare cu ATV-ul.

Dragi copii, vă mulțumim pentru primirea călduroasă, atenția oferită și vă dorim un an școlar cu succes și mult spor în tot ceea ce veți face!

Pentru uniformele jandarmilor rurali, le mulțumim reprezentanților Muzeului Astra Sibiu, iar pentru sprijinul acordat în organizarea activității transmitem mulțumiri organizatorului taberei, echipei „Prietenii tăi” și doamnelor învățătoare”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*