„Frumoasa și Bestia” se întâlnesc pentru ultima dată în acest an, la Teatrul Gong!

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 6 iulie, de la ora 18:00 și duminică, 7 iulie, de la ora 11:00, spectacolul „Frumoasa și Bestia”, în regia lui Bogdan Drăgulescu.

foto: Dragoș Dumitru

Una dintre cele mai frumoase povești din toate timpurile se spune pentru ultima dată în acest an, pe scena de la Gong. Actorii Monica Baldea, Mircea Corcoveanu, Daniela Dragomir, Hansel Andrei, Jenö Major, Gabriela Mitrea, Daniel Neagu, Páskuy Angela, Raluca Pavel și Nicolae Suciu deschid cortina spre o lume magică, în care florile vorbesc cu glas de clopoțel și ne măsoară timpul și ritmul vieții noastre, mesele sunt vii şi ne servesc cu fructe jucăușe, în care bufnițele sunt povestitori şi servitorii castelului vorbesc fiecare în limba lui și totuși se înțeleg de minune. Adaptarea de la Sibiu este un spectacol muzical, ce se constituie printr-un limbaj improvizat pentru a dezvolta atenția și creativitatea celor mici. Spectacolul are o durată de aproximativ o oră și este recomandat copiilor cu vârsta peste 6 ani.

Accesul publicului la oricare din evenimentele teatrului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00. Prețul unui bilet la spectacol este de 9 lei, tarif unic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*