Ghid pentru finanțarea proiectelor culturale

În perioada 2 – 15 decembrie, Serviciul Cultură, Sport și Turism din cadrul Primăriei Sibiu supune consultării publice „Ghidul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi culturale nonprofit de interes general“ pentru agenda culturală a anului 2015.

Noua variantă a documentului aduce o serie de modificări față de versiunea precedentă, oferind informații mai detaliate despre procesul de selecție a proiectelor ce vor fi incluse în agendă, despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească operatorii, dar și despre aspectele financiare ale contractului de finanțare.

Ghidul a fost publicat pe site-ul instituției, la secțiunea „Anunțuri Publice“ (http://www.sibiu.ro/index.php/primaria/anunt/2351). Până pe 15 decembrie, sibienii interesați pot transmite eventuale sugestii sau opinii prin email, la adresa agendaculturala@sibiu.ro sau, în zilele lucrătoare din intervalul menționat, în scris, prin registratura Primăriei municipiului Sibiu, din str. Samuel Brukenthal nr. 2., în atenţia șefului Serviciului Cultură, Sport şi Turism. „Primăria dorește astfel să crească gradul de transparență decizională în administrația publică, eficientizând relația cu operatorii culturali interesați să obțină cofinanțarea din partea municipalității pentru proiectele proprii“, motivează Mirela Gligore, șefa Serviciului Presă şi Comunicare din cadrul Primăriei Sibiu. Documentul urmează să fie supus aprobării Consiliului Local Sibiu în ședința ordinară din luna decembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*