Grav accident de circulație pe Dealul Dăii. Un bărbat de 63 de ani a murit

UPDATE:

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Agnita, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Alba, pe fondul vitezei neadaptate pe un tronson de drum în curbă extrem de periculoasă la dreapta, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Sibiu de către un sibian în vârstă de 38 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto din județul Alba, precum și vătămarea corporală a doi pasageri care se aflau în aceeași mașină, o femeie în vârstă de 42 de ani și un bărbat în vârstă de 73 de ani, ambii tot din județul Alba.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest accident.

Traficul s-a reluat în ambele direcții.

Știre inițială:

Un accident de circulație soldat cu victime s-a produs în urmă cu puțin timp pe DJ 106 la ieșirea din municipiul Sibiu spre Daia.

Sursa foto: Info Trafic jud. Sibiu

Din primele informații este vorba despre o coliziune frontală între două autoturisme conduse din direcții opuse.

Circulația în zonă este blocată total.

ISU Sibiu intervine la fața locului cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială de transport victime multiple. SAJ asigură asistența medicală cu trei echipaje dintre care unul cu medic.

Din primele informații sunt implicate în accident două autoturisme și 5 persoane. Intervenția este în desfășurare. Știrea se actualizează.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*