VIDEO Icoana Maicii Domnului Portărița de la Biserica Dealului din Sibiu a plâns cu lacrimi de mir

Credincioșii aflați ieri după amiază în Biserica Sf. Iacob Românul de pe strada Dealului au fost martorii unui eveniment mai puțin obișnuit.

Icoana Maicii Domnului Portărița aflată de o săptămână în biserică a „plâns” cu lacrimi de mir.

„Suntem emoționați, suntem plini de uimire, pentru că de aproximativ 50 de minute avem în față o minune extraordinară a Maicii Domnului. Icoana pe care am avut-o la închinare de șapte zile, icoana Maicii Domnului din Iviron, copia vestitei icoane care este în această mănăstire și care a fost la noi la biserică izvorăște mir. Este o minune care se petrece public, este o minune fără drept de apel, este o minune a existenței Maicii Domnului și a certitudinii că Maica Domnului este aici cu noi” a spus preotul Călin Dumitrean.

Cei prezenți în biserică au rămas impresionați de cele văzute, și și-au exprimat emoțiile pe pagina de facebook a Cenaclului lumină lină.

„Doamne ajută! Mă numesc … . Dau mărturie cu ceea ce am văzut în seara aceasta în jurul orei 20 la Biserica Dealului din Sibiu- Maica Domnului a plâns! O lacrimă vizibilă, ca un bob de mazăre care s- a prelins pe chipul Maicii Domnului!” a transmis o sibiancă aflată în biserică.

VIDEO

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*