Împreună o putem ajuta pe Miruna

Miruna Bejan este o fetiță de doar 5 anișori care, la vârsta la care ar trebui să se bucure de copilărie trece printr-o dramă cumplită. Miruna suferă de amiotrofie musculară spinală (SMA1), iar tratamentul care ar putea opri această boală, terapia genetică Zolgensma, costă 2,1 milioane dolari, sumă pe care familia Mirunei nu are cum să o acopere.

Împreună cu Asociația Noel, familia a reușit să strângă până acum 1.390.223 dolari, dar mai este nevoie încă de mulți bani. De aceea familia Mirunei face apel la toți cei care vor să ajute și pot să contribuie pentru completarea sumei de care are nevoie pentru tratmentul micuței Miruna.

Costul este uriaș, însă faptul că există acest tratament este absolut minunat deoarece până nu demult această boală însemna condamnare la moarte. Boala se manifestă prin atrofierea progresivă a tuturor mușchilor din corp până când nu te mai poți mișca deloc.

Documentele justificative referitoare la boala Mirunei le puteți găsi în link-ul:  https://asociatianoel.ro/documente-miruna-bejan.html

În același link veți putea găsi și conturile în care se pot face donații. Cu un gest mic putem readuce împreună zâmbetul pe fața unui copil, acum când ne apropiem de Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*