„Împreună, toată sala!“ CSU Sibiu trebuie să învingă Dinamo

CSU Sibiu joacă sâmbătă 1 aprilie, de la ora 19, cu Dinamo București, în Sala Transilvania, un meci de o importanță capitală pentru calificarea în play-off, în penultima etapă din Top 10. „Vulturii“ au înregistrat miercuri al treilea eșec consecutiv și mai au un singur punct în fața ocupantei locului 9, primul sub linie.

foto: facebook/CSU Sibiu

Dinamo a jucat „într-un picior“ de la începutul anului, având probleme mari cu accidentările. Chiar și așa, alb-roșii au reușit o victorie mare, miercuri, 89-68 cu FC Argeș, rezultat care îi menține în cursa spre un loc de play-off. „În continuare ne lipsesc doi jucători de bază, dar sunt foarte mândru de băieții mei pentru că au continuat să lupte zilnic, chiar dacă a fost foarte dificil. Am avut antrenamente la care am avut doar 5-6 jucători uneori. Nu am avut un antrenament la care să am pe toată lumea disponibilă de când am venit aici“, a declarat Sotiris Manolopoulos, antrenorul lui Dinamo, citat de baschet.ro

Sibienii au arătat pe final de sezon regulat că au capacitatea de a aborda cu maximă concentrarea partidele decisive, așa că, ajutați de vulcanicul public din Sala Transilvania, pot rezolva meciul și calificarea în play-off.

În tur, „vulturii“ au învins Dinamo pe terenul acesteia, scor 84-67, cu Gaston Whelan – 20 puncte, 4 pase decisive, Monyea Durrell Pratt – 8 p, 11 recuperări, 8 pd, şi Roberts Blumbergs – 14 p, 5 rec, 4 pd, principalii realizatori sibieni.

Mai avem două meciuri importante în Top 10, pentru play-off, și eu cred că dacă ne regăsim o să fie bine și o să intrăm în play-off de pe o poziție bună, pentru că acest public minunat merită.”, a declarat Rareș Uță după eșecul de miercuri cu CSM CSU Oradea, scor 70-91 (37-38).

Ca de obicei, CSU Sibiu a pus în vânzare bilete online la prețul de 20 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii. Tichetele pot fi achiziționate de aici 👉https://bit.ly/3lT8a1b

CLASAMENT la zi în Top 10

sursa: LNBM

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*