Înscrieri pentru corul de copii „Canto-Mina” din Sibiu

Corul „Canto-Mina” de la Biserica „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Sibiu (Parohia Hipodrom VI) îi invită pe toți copiii cu vârste cuprinde între opt și 16 ani să se alăture acestui proiect de a crea comuniune prin intermediul muzicii.

Copiii cu aptitudini muzicale au posibilitatea să înscrie în fiecare joi la biserica amintită, situată pe str. Plugarilor, în intervalul orar 19:00–19:40, cu excepţia perioadelor de vacanţă. Activitatea este gratuită.
Corul „Canto-Mina” este un proiect demarat  de Biserica „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Sibiu, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu, cu Liceul Teoretic „Constantin Noica” din Sibiu şi Colegiul Economic „Gheorghe Bariţiu” din Sibiu.

Corul  de copii a fost înfinţat la iniţiativa preotului paroh Nicolae Neagu,  cu sprijinul conducerii Şcolii Gimnaziale „Nicolae Iorga” din Sibiu (director prof. Ioan Moşneag şi director adjunct prof. Camelia Virca) şi a profesorilor  de muzică şi religie de la Şcoala „Nicolae Iorga”, având ca dirijori pe profesoarele Simona Manea şi Alina Morcan. Prima reprezentație a corului a fost concertul de colinde din 10 decembrie 2017 și a adus copiilor şi organizatorilor multă bucurie şi entuziasm pentru susţinerea lui, astfel încât repetiţiile au continuat neîntrerupt din 2 noiembrie 2017 până în prezent, în fiecare joi, cu excepţia perioadelor de vacanţă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*