Investiție de utilitate publică în parcul Sub Arini

În această săptămână, Primăria Sibiu a finalizat o nouă investiție în parcul Sub Arini: construcția unei toalete publice, o utilitate publică necesară în contextul unui număr tot mai mare de persoane care folosesc parcul mai ales în sezonul cald.

Valoarea investiției este de 230.000 de lei, incluzând construcția clădirii, amenajarea spațiilor interioare prin placarea cu gresie și faianță, dotarea spațiilor cu obiecte sanitare și conectarea la apă, canalizare și curent electric.

Toaleta publică cu o suprafață de 51 mp a fost amenajată lângă zona de fitness din vecinătatea stadionului și include grupuri sanitare separate pentru femei și bărbați, dar și pentru persoane cu dizabilități, dotate conform standardelor în domeniu.

Aceasta include și căsuța bebelușului, prima amenajare de acest fel din Sibiu, potrivit municipalității. Încăperea este dotată cu toaletă, chiuvete și masă pentru schimbarea bebelușilor, placată cu faianță și decorată cu imagini ale personajelor din desene animate.

Toaleta va fi deservită cu personal și întreținută de o firmă contractată de Primăria Sibiu, accesul fiind gratuit. Programul de funcționare va fi între orele 8 și 20 până în luna aprilie, iar în perioada caldă acesta va fi prelungit, de la ora 7 la ora 23.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*