Jandarmii sibieni, la datorie și în weekend

Evenimentele culturale și sportive care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână îi scot în stradă pe jandarmii sibieni. Aceștia vor asigura măsurile de ordine publică în cadrul mai multor evenimente din județ.

În perioada 16 -18 septembrie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu asigură măsurile de ordine publică în cadrul evenimentelor ce se vor desfășura în județului nostru.
Echipajele de jandarmerie vor fi alături de cetățeni la evenimente precum Prologul Festivalului 25 de ore de Teatru non-stop Astra, Cupa Temerarul Sala Transilvania, Crosul Agnitei, Întâlnirea sașilor la Moșna, Mediaș Bike Marathon și Sibiu Open 2022.
”Recomandam participanților să respecte atât măsurile stabilite de organizatori cât și indicațiile și îndrumările jandarmilor; să adopte un comportament civilizat; să acorde atenție modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale; să supravegheze copiii; să evite implicarea în conflicte de orice natură; în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forțelor de ordine.”, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*