Kevin Capers a revenit la Sibiu și continuă recuperarea

Jucătorul BC CSU Sibiu, Kevin Capers, accidentat la începutul sezonului, a revenit la Sibiu.

El continuă recuperarea alături de staff-ul medical și abia așteaptă să revină pe parchet. Dacă recuperarea decurge conform planului, Kevin va putea intra pe parchet, în a doua jumătate a lunii aprilie.

Jucătorul BC CSU Sibiu în vârstă de 24 de ani, Kevin Capers, a revenit la Sibiu și astăzi a mers la Sala Transilvania pentru a-și revedea coechipierii. ”Mă simt mult mai bine și mă bucur că am revenit la echipă. Le mulțumesc tuturor celor care s-au interesat de starea mea, cât timp am fost acasă în recuperare și abia aștept să îi văd în weekend, la Sala Transilvania, la meciul echipei noastre”, a spus Kevin.

În următoarele trei luni, Capers va fi nevoit să stea departe de parchet și să continue recuperarea. ”Prima veste bună este că a revenit la Sibiu, că se va recupera cu staff-ul nostru medical. Într-adevăr, poate să alerge, este cu aproximativ trei săptămâni mai avansat în recuperare, după operația la care a fost supus, și ne așteptăm ca la mijlocul lunii aprilie sau spre finalul lunii aprilie, nu mai repede, să poată să joace meciuri oficiale”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Kevin Capers a fost supus unei intervenții chirugicale în Statele Unite ale Americii, după ce, în etapa a II-a a campionatului, în meciul cu CSM Steaua Eximbank Sibiu, a suferit o accidentare gravă, diagnosticul pus de medici fiind de ruptură de ligament încrucișat anterior, la piciorul stâng.

Așadar, suporterii îl vor putea vedea pe Kevin Capers în teren, abia în faza a doua a campionatului, însă până atunci, va fi prezent în sală pentru a-și susține coechipierii, la meciul de pe teren propriu de sâmbătă, 27 ianuarie, ora 17.45.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*