L-ați văzut? Un băiat a plecat de acasă de ieri și nu a mai revenit

Polițiștii sibieni caută un minor de  17 ani a cărui plecare voluntară de acasă a fost sesizată azi. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112.

Azi, în jurul orei 13,30, un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, la data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 14,00, fiul său, LĂCĂTUȘU DAVID MIHAI, în vârstă de 17 ani, domiciliat în orașul Cisnădie, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 175 cm, greutate 54 kg, constituție atletică, păr de culoare negru, tuns scurt, ochi căprui, ten piele deshis.

Obiecte de îmbrăcăminte: tricou de culoare gri, pantaloni tip blue-jeans de culoare gri deschis, încălţăminte tip sport marca “ADIDAS” de culoare gri.

Semne particulare: cicatrice în zona antebrațului stâng.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*