Liderul Ligii a IV-a întâlnește FC Avrig

Echipa locală FC Hermannstadt Sibiu va întâlni, sâmbătă, în etapa a doua a returului, pe teren propriu, echipa FC Avrig, ocupanta locului 3 în clasament.

Partida se va juca pe Stadionul Municipal, de la ora 11. „Săptămâna aceasta vom juca acasă cu FC Avrig, echipă situată pe locul 3 în clasament. O echipă ambițioasă, cu pretenții, și care va încerca să câștige cele 3 puncte puse în joc. Ne dorim victoria sâmbătă și sperăm ca sibienii, iubitori de fotbal, să vină la meci și să fie al doisprezecelea jucător“, au anunțat responsabilii FC Hermannstadt Sibiu, liderul Ligii a IV-a.

Moral bun

FC Hermannstadt Sibiu vine după victoria din prima etapă a returului, ASA Sibiu – FC Hermannstadt 0 – 8 (0 – 7). Au marcat: Seiwerth – 3 goluri, Tătar – 3 goluri, Tineiu – 1 gol și Trașcă – autogol. Echipa de start a liderului a fost: Porcaru, Cristiu, Genescu, Băra, Mărginean, Macrea, Câmpean, Trohin, Tătar, Seiwerth și Tineiu. Pe parcursul meciului au mai evoluat: Aldea, Simion și Rogozan. „O primă victorie în acest retur de campionat, în compania unei echipe fără mari pretenții, situată în coada clasamentului. Echipa a arătat altă față, total diferită față de meciul din Cupa României (pierdut în fața echipei Păltiniș Rășinari – n.red.), semn că dușul rece i-a trezit la realitate. După o primă repriză cu 7 goluri și alte câteva faze la poartă, a urmat repriza a doua, în care, din păcate, ritmul jocului a scăzut, dovadă fiind unicul gol înscris în această repriză și acesta din penalty. Chiar dacă importante sunt cele 3 puncte, contează și numărul de goluri, diferența de eficacitate dintre cele două reprize reprezentând un semn de întrebare pentru noi. O echipă profesionistă joacă cu aceeași determinare, din primul până în ultimul minut al jocului, indiferent de scor sau de teren. Suntem bucuroși de victorie și așteptăm cu încredere următoarele meciuri din campionat. Toate cele 10 jocuri rămase reprezintă câte o treapta pentru a ajunge în liga a III-a“, afirmă reprentanții echipei sibiene

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*