Liga a 4-a: Le-a trecut glonțul pe la ureche

FC Inter rămâne la 3 puncte în urma liderului și după etapa a 15-a a Ligii a 4-a. Echipa sibiană a făcut din nou spectacol, mai ales că se afla la primul meci acasă după 4 luni, în timp ce ACS Mediaș a reușit să „dreagă busuiocul“ în actul secund, pentru a păstra distanța de principala urmăritoare.

foto: facebook/Suporteri ACS Mediaș

La Mediaș, pe Stadionul Sparta, ACS Mediaș a avut emoții cu Păltiniș Rășinari, poate cea mai rebelă echipă a Ligii a 4-a, seria Sibiu. A deschis scorul repede, în minutul 4, prin Cristian Pajco, dar a fost egalată până la pauză. Presiunea rezultatului a turnat plumb în ghetele gazdelor, care au muncit din greu pentru a se desprinde în învingătoare. Golul izbăvitor a venit abia în minutul 75, autor Claudiu Morariu.

La 55 de kilometri distanță, FC Inter s-a distrat cu AFC Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu, scor 6-0 (1-0). Mai întâi a punctat Andrei Stoia ’35, după care Alexandru Samoilă ’68 a înscris în propria poartă, pentru ca oaspeții să-și piardă apoi complet busola. A profitat Adrian Greavu, golgheterul campionatului, care a punctat de patru ori în 20 de minute! (’70, ’83, ’85 și ’90).

Intrat după pauză, golgheterul Adrian Greavu a făcut „prăpăd“ în apărarea adversă (foto arhiva: facebook/FC Inter)

Antrenorul Călin Moldovan a folosit următoarea formulă de echipă: Maksym Alchynskyi – Andrei Câmpean (Cristian Standima ’75), Ionuț Bratima, Ionuț Bărculeț, Claudiu Giura, Andrei Șumlea, Alexandru Barbu (Valentin Boldea ’46), Daniel Tătar (Roberto Răcean ’80), Andrei Stoia (Andrei Belașcu ’80), Cristobal Oprisor, Brian Lemac (Adrian Greavu ’46).

În etapa următoare. ACS Mediaș rămâne acasă, pentru partida „din deplasare“ cu Sparta, în vreme ce FC Inter au o deplasare dificilă la Tălmaciu, sâmbătă, 25 martie, de la ora 11:00.

Rezultatele etapei a 15-a:

FC Avrig – FC Dumbrăveni 4-1

ACS Bradu – Leii Șura Mică 3-0 (1-0)

ACS Mediaș  – Păltiniș Rășinari 2-1 (1-1)

Unirea Miercurea-Sibiului – Sparta Mediaș 4-1 (3-1)

CSO Copșa Mică – FC Tălmaciu 2-1

Inter Sibiu – Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu 6-0 (1-0)

Voința Sibiu – AFC Agnita 2-0 (2-0)

CLASAMENT

sursa: AJF Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*