Măgura trece și de Slatina, în Liga Florilor

Întoarsă în Liga Florilor, după victoria istorică de sâmbătă din Grupa C a European League, Măgura și-a onorat statutul de favorită și a învins-o ieri seară, în Sala Polivalentă din Cisnădie, pe CSM Slatina, scor 34-28 (12-13). Partida a contat pentru runda a 11-a.

foto: facebook/Măgura Cisnădie

Pe locul patru în clasament, echipa noastră a trecut de „nuca tare“ a startului de an, oltencele venind după un meci excelent la campioana României (26-27, meci în care CSM București a fost nevoită să joace cu vedetele până la final).

Ieri, la Cisnădie, Măgura a cedat prima repriză la o lungime de un gol, 12-13, însă a refăcut și s-a desprins apoi pentru a încheia „în liniște“, 34–28.

Am avut 11 marcatoare, cu Trusova, Ilie, de Arruda – Gariaeva în prim-plan (câte 7 reușite). Au mai înscris Abed-Kader 6, Ianăși 4, Blazevic 4, Radojevic 4, Neagu 3, Dmitrovic 3, Bardac 2 și Băcăoanu 1. Au mai jucat Tamas, D. Necula și Tătar.

Măgura reușește a 7-a victorie în ligă, din 10 partide disputate, ocupând acum poziția a 4-a, cu 21 de puncte și un golaveraj pozitiv 277-254.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*