Mai multe zboruri de pe Aeroportul Cluj, în sezonul rece. Ce destinații vor fi reintroduse în următoarea perioadă?

Zborurile spre mai multe destinații vor fi reluate în următoarea perioadă de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Care sunt acestea?

Lunile următoare readuc pe Aeroportul Cluj zboruri mult așteptate de sibieni. Este vorba despre destinații care au fost scoase în contextul pandemiei de coronavirus și vor fi reluate în perioada următioare.

Ce destinații vor fi reintroduse?

Printre acestea se numără:
– Viena – 4 decembrie
– Liverpool – 22 octombrie
– Venetia Treviso – 4 decembrie
– Zaragoza – 4 decembrie
– Madrid – 1 noiembrie
– Bologna – 1 noiembrie
– Charleroi Bruxelles- 30 octombrie
– Roma Ciampino – 30 octombrie

Aeroportul Cluj

Aeroportul Cluj

De asemenea, zborul Cluj – Abu Dhabi operat de Wizz Air ar urma să fie introdus în 17 noiembrie și va înlocui zborul Cluj – Dubai. Directorul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, David Ciceo, informează însă pasagerii că s-ar putea să apară modificări.

Ce zboruri sunt cele mai căutate de pe Aeroportul Cluj?

În prezent, zborurile Cluj – București și Cluj – Londra au cel mai bun grad de încărcare, lucru care s-ar putea schimba, odată cu introducerea măsurii carantinării pentru toți cetățenii care sosesc din Marea Birtanie în România.
„Zborurile Cluj – București merg cel mai bine, au cel mai bun grad de încărcare. Avem, pe lângă compania Tarom, și compania Blue Air. Este o încărcare destul de bună la Londra, o să vedem cum va fi afectat gradul de încărcare pentru sosire, având în vedere că toți care sosesc din Marea Britanie vor trebui să stea în carantină 14 zile. Sunt destinații cu grad de încărcare destul de scăzut, mă bucur că sunt susținute aceste destinații de către companiile aeriene dar apar și modificări”, a declarat David Ciceo, într-o emisiune online.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*