Meci „de văzut“, cu FC Buzău

CSC 1599 Șelimbăr are programat meci „acasă“ la Avrig, în cadrul rundei a 14-a a Ligii 2 la fotbal, urmând să întâlnească FC Buzău.

foto: facebook/CSC 1599 Selimbar

Ai noștri au parte de un nou adversar dificil, care nu a cunoscut înfrângerea în ultimele 11 etape, după 1-2 cu FC Hermannstadt și 0-1 cu U Cluj, în debutul sezonului. Echipa pregătită de Eugen Beza a impus și ea respect în Liga 2, după câteva evoluții și rezultate foarte bune, între care 0-0 cu CSA Steaua în Ghencea, 1-0 acasă cu Concordia Chiajna, 4-2 cu „U“ Cluj și 1-1, runda trecută, cu Poli, la Timișoara. E un meci de văzut. Din păcate, doar la televizor, întrucât accesul spectatorilor nu este permis încă din cauza pandemiei.

„Vom întâlni un adversar foarte dificil, tenace, o echipă care nu a mai pierdut de foarte mult timp, cu un antrenor probabil cel mai valoros din liga a doua. Dar, în meciurile de acasă, noi avem forță și vom face tot ce ne stă în putință să câștigăm acest meci“, a declarat Eugen Beza, antrenorul CSC 1599 Șelimbăr.

Meciul e programat duminică 21 noiembrie, de la ora 11,30, pe stadionul „Central“ din Avrig și va fi transmis LIVE de DigiSport, TelekomSport și LookSport.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*