Mesagerul de Sibiu își dă întâlnire cu cititorii

SEtXcPye3pcgpCpKEuf1pi0VG1qzR4FyGxai6sB6IWk,lWO_X1mmJFCuIV8UZAV0xHpUnqF3omwMXNmARXrDAKAA doua ediție a proiectului „Întâlnire cu presa“ a debutat ieri după-amiază. În perioada 19-25 noiembrie, presa locală se prezintă direct sibienilor în curtea interioară a Primăriei Sibiu, fiecare instituție mass media având amenajat propriul stand care poate fi vizitat între orele 8 și 13.30. Cu prilejul evenimentului, jurnaliștii sibieni vor discuta într-un cadru mai puțin formal cu șefi de instituții, politicieni, reprezentanți ai mediului de afaceri, purtători de cuvânt, dar și cu studenții de la Jurnalistică. „Evenimentul face parte din agenda culturală a municipiului Sibiu și își propune să ne aducă împreună. În acest mod, vom căuta căi mai eficiente și mai bune de comunicare. Noi, Primăria Sibiu, contăm pe mass media, pentru ca informațiile privind activitatea noastră să ajungă la cetățeni și invers. Oricât mi-aș dori, activitatea noastră nu este perfectă. Zi de zi ne confruntăm cu probleme și provocări și, drept urmare, semnalele dvs. și cele venite de la sibieni prin intermediul dvs. ne sunt de ajutor“, a spus Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului, în deschiderea evenimentului. Totodată, Emanuel Tăvală, vicepreședintele Asociației pentru Înfrumusețarea orașului Sibiu, și-a exprimat speranța ca această reuniune să devină una de tradiție. „Ar fi foarte bine ca reprezentanții mass media să se cunoască ei cu ei înșiși, cu cei care lucrează și cu cei pentru care lucrează”, a opinat Tăvală.

Edilul șef al Sibiului a vizitat standul Mesagerul de Sibiu (foto). Astrid Fodor a mărturisit că ne citește cu interes, ediție de ediție, și a urat succes în activitate echipei redacționale.

Proiectul „Întâlnire cu presa”, cofinanțat de municipalitatea sibiană, este inclus pe agenda culturală a municipiului Sibiu și sprijinit de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu și de Trans Agape.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*