Mișcări la vârful Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură. Președintele preia atribuțiile lui Eugen Iordănescu

În urma deciziei Instanței, care i-a interzis Directorului General al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Eugen Iordănescu să mai exercite această funcție, acesta din urmă a transferat Președintelui interimar Octavian Isailă atribuțiile sale executive deținute în baza statutului, se arată într-un comunicat al CCIA Sibiu.

În același timp, Eugen Iordănescu a solicitat intrarea în concediu de odihnă pentru perioada la care are dreptul conform contractului de management încheiat cu CCIA Sibiu.

„Astfel Președintele interimar preia locul Directorului General în Consiliul Director având deplina libertate de decizie și exercițiu, simultan cu atribuțiile suplimentare de reprezentare legala transferate, care includ creanța deținuta de către Cameră. Înțelegem ca d-l director a obținut acordul autorităților sa ia legătură cu Camera pentru aceste demersuri” se arată în comuicatul transmis de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu.

Reprezentanții CCIA au mai transmis că începând de astăzi instituția deschide un canal de comunicare pentru mediul de afaceri județean, transparență a activității curente a camerei și o informare publica adecvată prin activarea unei pagini de Facebook care poate fi găsită de cei interesați la adresa https://www.facebook.com/CCIASibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*