Misiune ușoară cu Miroslava

FC Hermannstadt va încerca să facă, sâmbătă, un nou pas spre obiectivul principal al sezonului și anume promovarea în Liga 1.

Sâmbătă, 31 martie, pe teren propriu, fotbaliștii sibieni vor întâlni, în etapa a 23-a, formația CS Știința Miroslava. Meciul va începe la ora 12 și va fi transmis în direct de DigiSport. Echipa moldoveană ocupă locul 15 în clasament, la egalitate de puncte cu Metaloglobus București, și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Cu Gaz Metan, în Cupei României, pe Stadionul Municipal

Federaţia Română de Fotbal a stabilit programul meciurilor din manşa întâi a semifinalelor Cupei României. Organizatoarea competiţiei a dat curs solicitării clubului sibian, astfel că întâlnirea dintre FC Hermannstadt şi Gaz Metan se va desfăşura pe Stadionul Municipal în data de 17 aprilie, de la ora 17.00. Imediat după tragerea la sorţi, AFC Hermannstadt a trimis o adresă Federaţiei Române de Fotbal prin care cerea programarea jocului din manşa tur la o oră care să permită desfăşurarea acestuia fără a mai fi nevoie de o instalaţie de nocturnă mobilă.

„Am decis să facem aceste demersuri în principal pentru suporterii noștri, care au venit în număr atât de mare la stadion pe 28 februarie și 1 martie, la jocul cu FCSB. Cei peste 12.000 de suporteri care ne-au fost alături atât în seara zilei de 28 februarie, cât și a doua zi, la prânz, când s-a jucat acel meci din sferturile de finală ale Cupei României, cu FCSB, merită să aibă posibilitatea de a-și vedea echipa favorită încă o dată, într-un meci din fazele superioare ale acestei competiții“, a fost motivul solicitării către FRF.

La mulţi ani, Alex Curtean!

Marți a fost ziua de naștere a mijlocașului sibian Alex Curtean, motiv pentru care conducerea, întregul staff şi fotbaliştii i-au urat un călduros „La Mulţi Ani!“, sănătate, rezultate pozitive şi performanţe deosebite, cu atât mai mult cu cât, în această perioadă, mijlocașul este accidentat.

Cadou pentru fani

FC Hermannstadt îi anunță pe suporteri că pot descărca gratuit de pe site-ul oficial wallpaper-ul cu sigla clubului, atât pentru telefon, cât și pentru calculator sau laptop.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*