Moș Nicolae vine la 75 de copii nevoiași din cartierul Vasile Aron

În pragul Sărbătorilor de iarnă, Școala Gimnazială „Radu Selejan” din cartierul Vasile Aron a demonstrat, încă odată că din puținul fiecăruia dintre noi putem dărui mult și altora. Deja tradiționala campanie umanitară a școlii, denumită „Cine iubește dăruiește” și-a propus să strângă fonduri pentru sprijinirea Asociației Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril din Vasile Aaron, asociație care oferă ajutor și consiliere și unui număr semnificativ de elevi.

Pe de altă parte, în această campanie au fost colectate alimente neperisabile, dulciuri, produse de îngrijire, jucării, haine sau încălțăminte care vor ajunge în cursul zilei de luni, 6 decembrie, la cele mai vulnerabile familii din cartier.

„Mulțumim tuturor oamenilor inimoși (părinți, copii, dascăli, familii ale dascălilor, membri ai comunității locale) care au ales să ni se alăture! S-a strâns o sumă care ne onorează, aceasta urmând a fi direcțonată către Asociația Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril în cursul zilei de luni. Din produsele donate am realizat 75 de pachete, pe care Moș Nicolae le va distribui luni unor copii și familii vulnerabile din cartierul în care noi funcționăm. Să aveți cu toții parte de un moș la fel de generos cum ați fost și voi! Vă îmbrățișăm cu drag!”, transmit organizatorii campaniei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*