Night Cross Challenge va anima în această seară Muzeul Satului din Sibiu

Aproximativ 300 de concurenţi din România, Anglia şi Republica Moldova, au acceptat provocarea Night Cross Challenge şi vor alerga în această seară pe aleile din Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, în cursa pentru titlul de Best Runner 2016.

Adrian Bugariu (4)Startul competiţiei va fi dat în jurul orei 22.00 din zona scenei de pe lac, însă concurenţii şi susţinătorii acestora sunt invitaţi începând cu ora 20.00 să sosească la locaţie şi să admire peisajul nocturn al morilor de vânt din Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului, să valideze înscrierea şi să preia numerele de concurs. Concurenţii au intrat în competiţie la două mari categorii de concurs, Hobby (traseu 5 km) şi Avansaţi (traseu 10 km), pe diferite categorii în funcţie de sex şi vârstă. Alergătorii care vor obţine cel mai bun timp şi se vor clasa pe locurile 1,2,3 la fiecare categorie de concurs vor primi diplome, medalii şi premii din partea sponsorilor. Festivitatea de premiere a fost programată la ora 23.30, în cadrul căreia cei mai buni alergători vor fi premiaţi de organizatori sub aplauzele publicului spectator. Cel mai bun alergător la grupa Avansaţi 10 km, va fi premiat cu 100 euro şi va primi titulatura de Best Runner 2016.

 Cros pentru pădurile României

Night Cross Challenge se desfăşoară anul acesta sub sloganul “Protejaţi Pădurile României” şi este o acţiune inedită pentru Sibiu, prin locaţia aleasă şi perioada de desfăşurare, pe nocturnă. Mai mult decât o competiţie de alergare, evenimentul este un prilej de a admira peisajul superb al Muzeului  pe nocturnă, de a socializa şi de a petrece timpul liber la aer curat alături de prieteni, într-o atmosferă animată de muzică şi bună dispoziţie.

 Proiectul este organizat de CAB Sport şi implementat cu sprijinul Tură în Natură, fiind cofinanţat de Consiliul Judeţean Sibiu. Parteneri de eveniment: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu, Travelgator, Andu, Aria Sport, Greiner, Thrace Greiner, Visma, Inov8, Explorer Sport, Shopping City Sibiu, Promo Management.

Accesul în muzeu este liber.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*