Noua grădiniță din Șelimbăr va funcționa din această toamnă

În contextul interesului crescut cu privire la stadiul înscrierii copiilor la gădiniță pentru anul școlar 2022-2023, preluarea dosarelor pentru etapa a II-a de înscriere continuă la Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” din Șelimbăr.

Dosarele aflate în așteptare urmează să fie redirecționate către noua grădinița de pe strada Doamna Stanca, unde lucrările sunt în stadiu avansat.

”Din totalul celor 148 de dosare noi primite de Școala Gimnazială, avem în așteptare un număr de 77 de cereri- 44 pentru copii cu vârsta peste 3 ani și 33 sub trei ani, care din toamnă vor fi redirecționați către Grădinița de pe Strada Doamna Stanca. Stadiul lucrărior la noua construcție este avansat și urmează autorizarea de catre inspectoratul școlar. În același timp, purtăm corespondență cu Ministerul Educației ca să putem să primim și copiii mai mici de trei ani. Avem speranțe în acest sens. Noua grădiniță are o capacitate de 120 de locuri și va deveni funcțională din această toamnă pentru primele clase de copii”, a declarat primarul Șelimbărului, Marius Grecu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*