Ochelarii care simulează consumul de alcool și droguri pot fi testați la standul polițiștilor sibieni, în cadrul FITS

Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale Împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri, tinerii pot testa, cu mintea limpede, cum perceperea realității înconjurătoare este distorsionată în totalitate în momentul în care ești sub influența consumului de alcool sau droguri. Acest lucru este posibil cu ajutorul unor ochelari speciali, puși la dispoziție de polițiștii sibieni.

26 Iunie a fost declarată Ziua Internațională Împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri. Cu această ocazie, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sibiu împreună cu polițiștii de la prevenire și siguranță școlară desfășoară activități de informare și conștientizare a efectelor consumului de substanțe psihoactive asupra sănătății fizice și psihice și a riscurilor consumului de substanțe interzise.
Ochelarii pe care tinerii îi încearcă simulează consumul de alcool și droguri. În cadrul acestei experiențe, participanții au avut ocazia să conștientizeze cu mintea limpede cum perceperea realității înconjurătoare este distorsionată în totalitate în momentul în care ești sub influența consumului de alcool sau droguri.
Dacă treceți pe lângă cortul polițiștilor, amplasat în Parcul Astra, nu ezitați să încercați ochelarii speciali. Oamenii legii vor fi acolo pe toată perioada derulării FITS 2022.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*