(P) Bogdan Trif: PNL, nimeni nu vă credea chiar atât de iresponsabili!

Partidul Național Liberal își bate din nou joc de români și de România, este de părere Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

„Cum să își retragă PNL propunerea de premier, în plină pandemie de Coronavirus, când românii sunt disperați și speriați deoarece până la această oră avem deja pe teritoriul României 50 de persoane diagnosticate cu coronavirus și aproape 14 mii de persoane izolate la domiciliu?!

Este un gest de iresponsabilitate și de cinism prin care se dovedește faptul că în această situație de criză, setea de putere cu orice preț a PNL-ului este mai periculoasă decât această molimă care a lovit întreaga lume.

De la câștigarea alegerilor prezidențiale Partidul Național Liberal nu a ținut cont de nicio lege, a călcat în picioare Constituția României și a dat 25 de Ordonanțe de Urgență peste noapte, iar Ordonanța pe Sănătate nu făcea nicio referire la combaterea coronavirusului, deși se știa de acest pericol.

Îi cerem președintelui Iohannis să respecte Constituția și legile țării, să-și ia rolul în serios și să înceteze cu tertipurile iresponsabile de a numi diverși indivizi pe post de premier cu scopul de a ajunge la anticipate. Guvernarea nu este o joacă, suntem într-o criză de sănătate foarte gravă, care ne afectează pe fiecare dintre noi și avem nevoie de un guvern responsabil, cu puteri depline.

Deoarece reprezintă un adevărat pericol pentru România, dar și pentru viețile românilor, actualul PNL trebuie trimis prin vot în carantină politică, trebuie izolat, astfel încât să nu mai poată face rău acestei țări”, a declarat Trif.


PUBLICITATE

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*