Partidul Forța Dreptei se întărește în județul Sibiu.

Astăzi, în prezența președintelui Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban și a președinților organizațiilor județene și municipale a partidului, Constantin Șovăială, respectiv Ciprian Faraon s-a lansat organizația locală de tineret a Forței Dreptei Sibiu.

În cursul zilei de mâine se vor lansa încă trei organizații locale ale Forței drepptei, la Tălmaciu, Sadu și Păuca.

Ciprian Faraon, liderul organizației municipale a FD și în același timp secretar General al Filialei județene a partidului a declarat că are mare încredere în liderii noilor organizații formate, și spune că lideri adevărați sunt foarte importanți nu doar în viața de partid ci și în viața comunității.

„A fi lider autentic din punctul meu de vedere nu înseamnă să fii reușit să fii doar ales sau numit în fruntea unei instituții publice și mai apoi să uiți pentru ce ești pus acolo, să uiți de proiectele importante pentru comunitate, să uiți că trebuie să iei decizii, dar să te preocupe acțiuni meschine din care speri sau crezi că îți vor aduce un plus de imagine în rândul comunității. Din nefericire pentru noi, în special la nivelul județului Sibiu, dar și la nivel național ducem lipsă de lideri. Un lider autentic din punctul meu de vedere ar trebui să fie cel care reușește să își pună în aplicare ideile, să își respecte oamenii, să aibă capacitatea să conducă oamenii, să reușească să impună o viziune, să aibă inițiativă, să conducă prin exemplul personal, dar în special să fie printre oameni” a spus Ciprian Faraon astăzi într-o conferință de presă.

La rândul său, Constantin Șovăială Președintele Filialei județene a partidului Forța Dreptei a făcut un bilanț al activității filialei în cele șapte luni scurse de la înființare.

„În șapte luni de zile rezultatele se văd de la o zi la alta. Forța Dreptei prinde rădăcini printre sibieni” a declarat Constantin Șovăială. El a subliniat faptul că până în prezent s-au constituit 10 organizații locale, încă patru fiind în curs de constituire, iar numărul de membri și simpatizanți a ajuns la peste 400 de persoane și s-au constituit șase comisii de specialitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*