Partidul lui Daniel Constantin, Pro România, va avea o filială la Sibiu

Grupul local de inițiativă Pro România salută hotărârea judecătorească prin care partidul Pro România a obținut personalitate juridică, transmit reprezentanții filialei sibiene, într-un comunicat de presă.

Următorul pas va fi înființarea organizației județene. „Este un moment în care am sperat și pentru care am luptat, consecvenți, hotărâți să apărăm valorile în care credem. Pro România este un proiect politic dorit și așteptat. Pro România își propune să fie alternativa a tot ceea ce astăzi se află pe eșichierul politic. Împreună cu simpatizanții care ni s-au alăturat în ultima perioadă, cu toții dezamăgiți de actuala ofertă a marilor partide și dornici să facă politică #altfel, ne dorim să constituim în cel mai scurt timp filiala județeană Pro România Sibiu. Dacă vreți să ne cunoaștem mai bine, accesați: facebook.com/proromania.sibiu. Sibienii care doresc să devină membri sau simpatizanți Pro România sunt invitați să se înscrie online, la adresa: http://proromania.eu/fii-proromania/„, se arată în comunicat.

Daniel Constantin

„Un nou început! Pro România a primit personalitate juridică. Au fost nouă luni în care s-au pus numeroase piedici de oameni care au fost învățați să distrugă, nu să construiască! Am pornit acest proiect pentru a da o șansa celor mulți care doresc să facă politică #altfel și care nu se regăsesc în partidele populiste sau rămase în capcana timpului. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în această perioadă, alegând să plece din zona de confort pentru un proiect solid cu obiective pe termen mediu și lung. Împreună cu Victor Ponta, Sorin Cîmpeanu și ceilalți colegi vom participa la constituirea tuturor organizațiilor județene în perioada următoare, pornind cursa pentru primul obiectiv major și anume alegerile europarlamentare 2019!“, a declarat deputatul Daniel Constantin, președintele partidului Pro România.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*