Peste 13.000 de turiști au ales Muzeul ASTRA în minivacanța de 1 Mai | GALERIE FOTO

În minivacanța de 1 mai (28 aprilie – 1 mai) Muzeul ASTRA a înregistrat 13.471 vizitatori, anunță reprezentanții instituției de cultură.

În perioada respectivă, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului au avut loc mai multe ateliere interactive – atelier împletit paie, pictat pe lemn, confecționat opinci, prelucrare lemn, țesut la gherghef, confecționat găitane și șiță, olărit și grădinărit.

De asemenea, în minivacanța de 1 mai a fost deschisă o cafetărie în Pavilionul Muzeal Multicultural, iar producătorii tradiționali au revenit la Târgul de țară în premieră pentru acest an. Vizitatorii au putut gusta și cumpăra preparate tradiționale ca: brânză de vaci, hencleș, zacuscă, dulcețuri și plăcinte de mai multe feluri.

În următoarea perioadă, programul Galeriilor de Artă Populară din Pavilionul Muzeal Cultural (intrarea principală în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului) va fi de miercuri până duminică, între orele 10 și 18. De asemenea, programul Galeriilor de Artă Populară din Casa Artelor (Piața Mică, nr. 21) va fi între marți și sâmbătă, orele 10 – 18.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*