Petre Daea: „Votați Bogdan Trif la președinția Consiliului Județean Sibiu pentru că este un om care a făcut performanță atât în funcția de Ministru al Turismului cât și în funcțiile de Director al Agenției Județene pentru Protecția Mediului Sibiu și de Șef al Gărzii Naționale de Mediu” (P.E.)

„La sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu ministrul Petre Daea, am fost în tot județul Sibiu, pentru a ne întâlni cu majoritatea producătorilor agricoli. Am vizitat piețele agroalimentare din Sibiu și Mediaș, ne-am oprit la agricultorii care recoltau cartofii și, bineînțeles, am poposit la toate turmele de oi întâlnite pe drum, pentru că ministrul a ținut morțiș să stea de vorbă cu toți ciobanii. M-a impresionat bucuria cu care l-au primit oamenii pe cel care i-a înțeles și i-a sprijinit din postura de ministru al Agriculturii. Toți au declarat că îl regretă pe ministrul Petre Daea, exasperați de dezastrul în care guvernul liberal a îngropat agricultura”, a explicat Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu.


„Am venit să îl susțin pe Bogdan Trif la președinția Consiliului Județean Sibiu. A fost colegul meu în Guvernul României și a făcut performanță la Ministerul Turismului. România a avut, atunci, cea mai mare creștere a numărului de turiști, de patru ori mai mare decât media europeană. Rezultatul contează întotdeauna, restul e poveste! Bogdan Trif a avut rezultate. Pe lângă performanță, Bogdan Trif este un om de caracter și un bun român, care, cu siguranță, va face lucruri bune pentru sibieni, din postura de Președinte al Consiliului Județean”, a declarat Petre Daea.

Petre Daea a concluzionat că Agricultura și Turismul trebuie să fie prioritățile României! „Liberalii au pus Agricultura pe butuci, iar Ministerul Turismului l-au desființat. De aceea, în 27 septembrie, oamenii trebuie să voteze aleșii PSD. Pentru a reveni la normalitate și performanță”.

„Petre Daea este un om iubit de omenii, în special de agricultori. Pentru Daea agricultura a fost întotdeauna o prioritate națională, iar cei care muncesc pământul și îngrijesc animalele au apreciat acest lucru. Tocmai de aceea, un proiect esențial cu care eu și echipa mea de consilieri județeni venim în fața dumneavoastră este sprijiirea financiară a producătorilor agricoli locali prin programe specifice fiecărei zone.”, a declarat Bogdan Trif, Președintele PSD Sbiu și candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu.

Biroul de Presă al PSD Sibiu


Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT DIN ROMÂNIA – Organizația Județeană Sibiu, publicat de Mesagerul de Sibiu SRL, CUI mandatar financiar coordonator 21200019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*