Povestea Calendarului sărbătorește un an de poveste

Cel mai popular parc tematic din județul Sibiu, Povestea Calendarului, aniversează în acest sfârșit de săptămână un an de la deschidere. Cu această ocazie, vineri sâmbătă și duminică, aici vor fi organizate o serie de evenimente speciale pentru cei mici și pentru cei mari, printre care și un concert al artistei Iuliana Beregoi.

Un an de Poveste înseamnă zeci de ateliere creative și distractive, spectacole de magie, personaje de poveste care vă vor întâmpina la fiecare dintre căsuțe, căsătorii de o zi, Moș Crăciun estival, pictură pe față, ateliere gastronomice, concert extraordinar Iuliana Beregoi.
Fiecare dintre căsuțele parcului vă găzdui, de vineri până duminică, o serie de activități inedite, dedicate celor mici, dar și celor mari. Astfel, Căsuța lui Dragobete (Februarie), va găzdui căsătorii de o zi și reînnoiri de jurăminte; Căsuța lui Prier (Aprilie)  – pictură forme ipsos, puzzle din bețe de înghețată, căsuțe din materiale reciclate și colorat căsuțe de poveste; Căsuța lui Cuptor (Iulie) – atelierul gastronomic al bunicii, atelier animăluțe din matriale reciclate, atelier sticle decorate, atelier țesut și cusut, pictură farfurii de ipsos și atelier pușculițe din peturi; Căsuța lui Răpciune (Septembrie) – pictură pe față; Căsuța lui Undre (Decembrie) – De vorbă cu Moșul, Scrisori pentru Moș. În zona Restaurantului se vor desfășura zilnic spectacole de teatru interactiv și spectacole de magie.
Marele eveniment va fo concertl artistei Iuliana Beregoi și ai invitaților ei, eveniment care se va desfășura sâmbătă, 2 iulie, de la ora 22.00.
”Ne amintim, cu drag și nostalgie, de prima zi în care am deschis porțile parcului și v-am invitat să fiți parte din povestea noastră. Acum, după un an, vă invităm să sărbătorim împreună un an de Poveste, cu trei zile de petrecere ca în basme, trei zile cu activități, ateliere educative și creative, cu bunătățuri, cu vreme frumoasă și cu oameni minunați. Desigur, cei 12 Frați ai anului vor fi și ei acolo, să vă întâmpine în casele lor și să vă depene poveștile copilăriei de altă dată”, spune Anca Damian, una dintre artizanele proiectului Povestea Calendarului.
În aceste sfârșit de săprămână parcul tematic Povestea calendarului va avea și un program special, astfel:
Vineri, 1 Iulie –orele  09.00-19.00
Sâmbătă, 2 Iulie – orele 09.00-17.00
Sâmbătă, 2 Iulie –  orele 18.00-22.00 – Concert Iuliana Beregoi și invitații
Duminică, 3 Iulie – orele 09.00-19.00

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*