Premii și spectacol la Gala Tineretului 2016

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu organizează o nouă ediție a Galei Tineretului Sibian. Evenimentul se va desfăşura miercuri, 7 decembrie, începând cu orele 17.00, la Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong. gala-tineretului-sibian-2015

În cadrul Galei vor fi decernate premii care vor răsplăti activitatea de şi pentru tineret depusă de-a lungul anului 2016 de asociaţii, instituţii, grupuri nonformale şi alte structuri care s-au preocupat de a oferi tinerilor posibilitatea de a participa la activităţile  în folosul lor şi al comunităţii.

Premierea va fi intercalată cu momente artistice şi se va finaliza cu o reuniune a participanților, în sala de la parter a Teatrului pentru Copii şi Tineret Gong. Vor fi acordate premii pentru următoarele categorii: cel mai bun proiect de/pentru tineret, cea mai activă organizaţie de/pentru tineret, cel mai activ voluntar implicat în proiecte de/pentru tineret, cel mai activ coordonator de voluntari implicat în proiecte de/pentru tineret, cel mai bun proiect de/pentru tineret extrașcolar, cel mai bun proiect al unei asociații noi înființate în 2015-2016, stimularea asociativității și cea mai bună pagina de internet de/pentru tineret. De asemenea vor fi acordate și câteva premii speciale celor care au susținut activitatea de tineret sibiană în 2016.
Evenimentul este cofinanțat în cadrul programului național P2- Program de susţinere a acțiunilor de tineret al Ministerului Tineretului și Sportului, precum și de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei Culturale 2016.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*