Președintele Klaus Iohannis va participa la sărbătoarea învățământului superior sibian

Președintele Klaus Iohannis va participa la manifestările prilejuite de celebrarea a 50 de ani de la înființarea Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, anunță reprezentanții universității.

Sărbătoarea ULBS 50 reunește o serie de evenimente grupate în cadrul proiectului Zilele Academice ale Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, care  a debutat ieri după-amiază cu tradiționala festivitate dedicată deschiderii noului an universitar, „Toamna Studențească”, în Piața Mare din Sibiu.

Manifestările vor continua vineri, 4 octombrie, cu întâlnirea șefului statului cu Biroul Permanent al Consiliului Național al Rectorilor, care va avea loc de la ora 9,30 în Sala Senatului ULBS, urmată de ședința omagială din Aula Magna (ora 10,00). Consiliul Național al Rectorilor va avea o întâlnire de lucru, de la ora 15,00, în Aula Avram Iancu a Facultății de Litere și Arte, iar de la ora 18,00, invitații vor urmări piesa de teatru ”Ulciorul sfărâmat”, la Teatrul Național ”Radu Stanca”.

Consiliul Național al Rectorilor își va continua ședința în 5 octombrie, de la ora 9,30, iar între 11,30 și 19,00 invitații vor lua parte la un program special de tradiții multiculturale în Muzeul Astra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*