Prima farmacie cu design nou din Sibiu

Pacienţii vor beneficia de confort sporit şi un mediu mai plăcut, care favorizează comunicarea cu farmaciştii. Sibienii pot câştiga cca. 500 de premii sănătoase la evenimentul de deschidere oficială a noii farmacii, prima cu design nou din oraș.

DONA 2Reţeaua DONA a inaugurat luni prima sa unitate cu design nou din Sibiu, pe strada Semaforului, numărul 10. Farmacia a beneficiat de un proces complet de decorare şi amenajare, pentru a răspunde cât mai bine aşteptărilor sibienilor. Astfel, aceştia se vor putea bucura de mai mult confort, intimitate şi un spaţiu plăcut şi armonios. Investiția s-a ridicat la suma de 50.000 de euro (TVA inclus). Inițiativa face parte dintr-un program complex, prin care vor fi redecorate zeci de farmacii din toată ţara.

„Avem o abordare integrată a serviciilor oferite în farmacii. Priorităţile noastre rămân asigurarea accesului la un portofoliu cât mai extins de medicamente şi produse destinate sănătăţii şi oferirea de servicii de consiliere de calitate din partea farmaciştilor noştri. În plus, ne interesează să ne surprindem pacienţii în mod plăcut cu un design modern, dar totodată călduros, campanii de marketing atractive şi o atitudine generală de grijă şi empatie în tot ceea ce facem. Ne bucurăm să ne prezentăm de acum în faţa sibienilor cu o nouă imagine şi cu un nou pachet de beneficii pentru pacienţi”, au declarat reprezentanţii DONA.

Cu ocazia deschiderii oficiale, sibienii sunt invitaţi să participe la Tombola Sănătăţii, în cadrul căreia pot câştiga aproximativ 500 de premii, printre care un televizor, o bicicletă de fitness, 15 genţi termoizolante, 20 de staţii meteo, cupoane de reducere, vouchere valorice şi multe alte premii atractive. La tombolă pot participa toţi clienţii DONA care fac cumpărături de minimum 20 de lei, în perioada 23 februarie  – 1 martie.

Despre DONA

DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar aproximativ 1 milion de pacienţi din toată ţara. Compania are circa 2000 de angajaţi şi numără peste 250 de farmacii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*