Primăria Șelimbăr investește peste un milion de euro pentru modernizarea unei străzi

O investiție de peste 5 milioane de lei se derulează, în aceste zile, în comuna Șelimbăr.

Este vorba de reabilitarea totală a străzii Podului. Suprafața totală a investiției este de 17.635 mp, lungimea totală a străzii fiind de 1.247 metri. Strada nu are acum sistem de iluminat public, rețea de apă, rețea de canalizare menajeră și rețea de apă pluvială.

Contractul de execuție al lucrărilor a fost semnat de către Primăria Șelimbăr cu societatea Paconstruct din Sibiu.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 8 luni, începând de la data emiterii ordinului de începere. ”În acest termen de finalizare nu sunt luate în considerare acele perioade în care lucrările nu pot fi continuate din cauza condițiilor climaterice nefavorabile ori sunt sistate din orice alte motive acceptate de părțile semnatare”, se arată în contractul de execuție al lucrării.

Tot în această zonă se va construi și o alee pietonală de aproximativ trei kilometri. ”Odată cu această lucrare, dorim să investim și în confortul locuitorilor din această zonă a localității. Ne-am propus să construim o zonă verde, cu alei pietonale, locuri de joacă și bănci, astfel încât locuitorii de aici să-și poată petrece timpul liber într-o ambianță plăcută”, a declarat primarul Marius Grecu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*