Primarul Cisnădiei acuză consilierii locali USR PLUS că se opun achiziției de pubele smart în Cartierul Arhitecților

Primarul Orașului Csnădie, Gheorghe Huja își arată nemulțumirea față de atitudinea consilierilor ocali USR PLUS care s-au opus în ședința de Consiliu Local achiziției de pubele smart pentru Cartierul Arhitecților.

„Am stabilit pentru 2022 o serie de investiții și, așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți, am alocat fonduri pentru toate domeniile, conștienți cã dezvoltarea durabilã nu se poate face decât prin îmbunãtãțiri treptate în toate sectoarele. Printre ele se numără și achiziționarea de pubele/containere smart în Cartierul Arhitecților.

Cu părere de rău vă anunț că astăzi, 24.02.2022, în cadrul ședinței de consiliu local, din nou, consilierii USR PLUS s-au opus proiectelor importante pentru noi.

Eu nu sunt obișnuit să vin în față cu intrigi de genul acesta, dar am observat că acest partid cu asa ceva se ocupă. Poate este bine să întelegeți că ceea ce promit și scriu pe facebook dânșii, este total opusul cu ceea ce pun în aplicare în aceste ședințe. Îmi doresc să modernizez toată infrastrustura de salubritate din orașul nostru, iar în realitate (nu pe grupurile de pe facebook) acești consilieri se opun. Eu totuși nu o să renunț la această idee și o sa fac tot posibilul pentru a asigura servicii moderne și performante de salubrizare a localității.

Un oraș bine administrat e un oraș în care locuitorii beneficiazã de servicii de calitate, de confort, de asistențã medicalã, de condiții de învãțãmânt moderne, de posibilitãți multiple de recreere și petrecere a timpului liber, iar Cisnãdia a cunoscut o îmbunãtãțire a tuturor acestor capitole de la an la an.

Sunt alături de dumnevoastră și îmi doresc să aveți încredere în destinul urbei noastre și vă asigur ca 2022 va fi un an pe parcursul căruia vor avea loc transformări importante în urbe spre mulțumirea fiecărui cetățean” a scris primarul Gheorghe Huja pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*