Primul zbor Sibiu – Bruxelles și retur, de pe Aeroportul Internațional Sibiu

De pe aeroportul sibian a fost operat, astăzi, primul zbor direct de la Sibiu spre Bruxelles Charleroi și retur, operat de Wizz Air.

Astfel, la ora 16:43, cu câteva minute înainte de ora programată, echipajul și pasagerii zborului W6 3804 au fost întâmpinați cu tradiționalul „botez” al aeronavei, marcând astfel lansarea rutei Sibiu – Bruxelles Charleroi.

În mod oficial, pasagerii care aleg aeroportul din Sibiu pot călători începând de astăzi spre unul dintre cele mai importante orașe europene, având la dispoziție două zboruri săptămânale, în zilele de marți și sâmbătă. Mai mult decât atât, începând cu data de 19 iunie, zborului direct Sibiu – Bruxelles Charleroi i se va adăuga încă o frecvență pe săptămână, în ziua de joi. Prețurile biletelor pentru acest zbor încep de la 69 de lei, pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse și bagaj de mână.

Sibiu-Bruxelles Charleroi reprezintă prima destinație inaugurată în anul 2018 pe Aeroportul Internațional Sibiu, urmând ca din luna iunie a acestui an să fie lansate și celelalte patru noi rute spre Basel, Copenhaga, Frankfurt Hahn și Paris Beauvais, anunțate încă de la sfârșitul lunii noiembrie a anului 2017.

Pe 21 iunie, AIS va lansa cursele spre Basel, care se vor desfășura în fiecare zi de joi și duminică, iar pe 22 iunie vor începe zborurile spre Copenhaga (luni, miercuri, vineri), Frankfurt Hahn (luni, vineri) și Paris Beauvais (luni, miercuri, vineri).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*