Proiectul senatorului sibian Claudiu Mureșan, care vine în sprijinul firmelor ce nu își mai pot încasa facturile de la parteneri radiați de Registrul Comerțului, a fost adoptat de Senat! (CP)

Un nou proiect inițiat de senatorul sibian Claudiu Mureșan a fost votat în Plenul Senatului și merge la Camera Deputaților pentru votul final.

 

Proiectul vine în sprijinul firmelor care au în contabilitate creanțe pe care nu le-au încasat și nici nu mai au șanse să le încaseze, din diferite motive. Unul dintre motive se referă la faptul că anumiți parteneri au fost radiați de către Oficiul Registrului Comerțului. Din aceste considerente, senatorii Claudiu Mureșan și Bob Virgil Marius au inițiat un proiect de lege care vine în întâmpinarea contribuabililor. Legea a trecut astăzi de Senat, fără niciun vot împotrivă.

„Legea pe care am inițiat-o împreună cu colegul meu senator Bob Virgil Marius și care a trecut astăzi de Senat, fără niciun vot împotrivă, va ajuta companiile să își curețe contabilitatea de aceste creanțe și, foarte important, să își ajusteze baza de impozitare și să regleze TVA în consecință. Firmele nu trebuie să plătească decât ceea ce datorează statului, nici mai mult, nici mai puțin.”, transmite senatorul Claudiu Mureșan pe pagina sa de facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*