Promenada și Shopping City Sibiu, certificate internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu devin primele centre comerciale din Transilvania certificate internațional pentru măsurile de prevenție implementate odată cu reluarea activității. Atestarea a fost primită din partea experților Safe Shopping Centers (SSC), companie independentă din Suedia ce acreditează siguranța centrelor comerciale pe plan internațional.

Încă de la repornirea activității, pe 15 iunie, cele două centre comerciale au adoptat un plan complex, gândit pentru sporirea siguranței vizitatorilor, dezinfectarea constantă a centrului comercial și asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri.

Printre măsurile implementate menționăm: instalarea de totemuri cu dezinfectant pentru mâini, acționat pe baza unui mecanism automat, cu senzor, pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire și în zonele aglomerate, aerisirea periodică a mall-ului, în mod natural, controlul traficului și al fluxurilor prin culoare de delimitare în zonele unde se creează aglomerație și benzi de igienizare nanoseptice pentru zonele frecvent atinse. Purtarea măștii de protecție de către toți angajații și clienții este obligatorie și au fost implementate măsuri pentru verificarea temperaturii de către personal avizat la fiecare intrare în mall. Pentru a preveni crearea aglomerațiilor în centrul comercial va fi asigurată distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță, mai ales că designul centrelor comerciale se bazează pe spații generoase și deschise, care permit natural distanțarea socială.

Experții în managementul riscului au realizat un audit complex înainte de a emite aceste certificări și au vizitat cele două centre comerciale prin intermediul unui tur virtual, transmis în timp real, pentru a examina măsurile de siguranță.

Măsurile de siguranță, implementate pentru sănătatea clienților și angajaților, sunt similare în toate centrele comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle.

Astfel, în acest moment, la nivel de grup au fost evaluate ca fiind conforme normelor de prevenție de către experții Safe Shopping Centers și următoarele centre comerciale din România: Mega Mall București, Promenada București,  Shopping City Timișoara, Shopping City Sibiu și Promenada Sibiu .

Toate mall-urile din portofoliul companiei urmează, însă, același trend, pentru o experiență de shopping responsabil și în siguranță.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*