Promoția 2022 a Universității Lucian Blaga și a Academiei Forțelor Terestre și-a luat la revedere de la studenție (FOTO-VIDEO)

Atmosferă de mare sărbătoare astăzi în Piața Mare a Sibiului. Absolvenții promoției 2022 ai Universității Lucian Blaga și ai Academiei Forțelor Terestre din Sibiu și-au luat rămas bun de la frumoșii ani ai studenției.

La festivitate au participat cei doi Rectori ai ULBS și AFT, Sorin Radu și Ghiță Bârsan, Prefectul Județului Sibiu, Mircea Crețu, Viceprimarul Sibiului, Corina Bokor, reprezentanți ai Consiliului Județean dar și numeroși părinți și prieteni ai absolvenților.

La începutul festivității a fost intonat Imnul de Stat al României și Imnul Gaudeamus Igitur.

În discursurile lor cei doi rectori ai ULBS și AFT, au subliniat faptul că promoția care a absolvit astăzi este una mai specială, în primul rând din cauză că a trbuit să facă față celor doi ani de pandemie, când cursurile s-au desfășurat când fizic când online. Tocmai din acest motiv, spune Prof. Univ. Sorin Radu, rectorul ULBS, meritul celor care astăzi au încheiat facultatea cu rezultate deosebite este cu mult mai mare.

 

Studenții de la Academia Forțelor Terestre au oferit celor prezenți în Piața Mare un moment artistic deosebit, răsplătit cu multe aplauze.

Un moment aparte al ceremoniei a fost tradiționala înmânare a cheii către studenții anului 3.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*