PSD şi-a prezentat candidaţii pentru parlamentare

PSD Sibiu a prezentat luni oficial candidaţii pentru alegerile parlamentare de la sfârşitul ac estui an.img_20160919_163648În şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD care a avut loc Vineri,  16septembrie, au fost stabiliţi prin vot candidaţii pentru alegerea Senatului şi Camerei Deputaţilor din 11 decembrie. Astfel, pentru Senatul Romaniei au fost desemnaţi, în ordine:

 1. Terea Ioan –  Inginer silvic
 2. Dinică Cosmin Cornel – Administrator S.C.
 3. Crăciun Iulia Cătălina – Lector univ. dr.

Pentru  Camera Deputaţilor a Romaniei au fost desemnaţi:

 1. Cindrea Ioan – Prof. univ.dr.
 2. Radu Lucian – Inginer
 3. Rascarache Manuela – Consilier juridic
 4. Fulea Adelaida – Avocat
 5. Colceriu Elena – Profesor
 6. Presecan Gândilă Beneamin – Inginer

„În conformitate cu prevederile Statutului Partidului Social Democrat, aceste propuneri ale Organizaţiei Judeşene PSD Sibiu au fost transmise spre validare Comitetului Executiv Naţional, care va stabili lista finală”, a conchis Ioan Cindrea, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD.

One Comment

 1. Nicolae Tarcea says:

  Nicolae Tarcea La prima vedere lista cu candidatii PSD este una interesanta cu multe nume noi, unii dintre candidati fiind tineri. Cu aceasta lista organizatia Sibiu a riscat mult. Inca n-au aparut listele celorlalte partide politice. Sanse, din punctul meu de vedere, PSD Sibiu poate obtine un loc de deputat iar prin redistribuire s-ar putea sa mai obtina inca un loc. Le lipseste un candidat eligibil din zona Medias. Mediesenii sunt orgoliosi si vor taxa aceasta lipsa de candidati din zona, pentru Camera Deputatilor.
  Pentru senatori ar fi un castig pentru PSD Sibiu daca la redistribuire ar obtine un post de senator si atat. Lipsesc de pe liste anumite persoane cunoscute din PSD. Pe langa absenta lui Arcas am mai remarcat absenta de pe liste a profesorului universitar Constantin Oprean, fost rector la USB apoi mai lipseste fostul prefect Siterlli. Cat priveste campania electorala abia astept sa vad o anumita doamna jurista de la PSD cum posteaza zilnic 30-40 de mesaje cu acesti candidati iar daca-ti permiti sa ai o atitudine critica se supara foc si uneori recurge la amenintari. Sa stiti”STIMATA DOAMNA JURISTA ” ca pe mine postarile dumneavastra m-au amuzat.. Va urez mult succes si poate ca o sugestie, 2 deputati din Sibiu in comisia de munca este cam mult. Poate va mai ganditi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*