PSD Sibiu: Moțiunea pentru căderea Guvernului nu va trece!

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, liderul social-democraților sibieni, s-a declarat convins că moțiunea de cenzură depusă de liberali nu are șanse să treacă.

„Moțiunea va fi încă o acțiune sortită eșecului, la fel ca toate celelalte tentative ale opoziției de a bloca guvernarea PSD. Nu vom tolera declarațiile mincinoase ale câtorva „curajoși” din opoziție, care vor să-i inducă pe românii de bună credință în eroare.

Guvernul PSD există datorită românilor care au ales Partidul Social Democrat într-un număr foarte mare la ultimele alegeri pentru Parlamentul României. Românii nu vor permite să fie conduși de o „gașcă” care își dorește să arunce țara în haos și care încearcă să fure guvernarea fără ca măcar să vină cu o propunere de premier sau de miniștri și fără niciun program de guvernare. Nu te poți juca cu soarta unei țări așa cum în mod iresponsabil o fac actualii lideri ai opoziției”, se arată într-un comunicat remis de PSD Sibiu.

Totodată, social-democrații sibieni îl acuză pe șeful statului de iresponsabilitate.

„Unii au impresia ca pot face ce vor și cum vor. Lipsit de responsabilitate, Iohannis a încălcat încă o dată Constituția României și decizia CCR. De altfel, Werner Iohannis și-a făcut un obicei din a încălca Constituția țării. De când se află la Cotroceni, Iohannis a ignorat Legea fundamentală și decizile Curții Constituționale de mai multe ori invocând tot felul de scuze puerile. Același lucru s-a întâmplat și în 2018 când a blocat numirile de miniștri la Ministerul Dezvoltării si la cel al Transporturilor, la fel și când CCR a decis că este neconstituțional să o mențină pe Laura Codruța Kovesi în funcție în ciuda revocării de către Ministrul Justiției. Tot o încălcare a Constituției este și implicarea în calitate de președinte al țării în acțiunile electorale ale unui partid. Sunt doar câteva exemple despre felul în care a ales Iohannis să ducă România în haos. Un om cu o astfel de atitudine pune în pericol România și pe cetățenii ei, de aceea este momentul să spunem STOP acestui președinte care a creat doar scandaluri fără să facă absolut NIMIC pentru țară.

Iohannis și această camarilă de care se înconjoară de ceva timp au doar un singur scop: dezechilibrul țării! Nimeni dintre cei care strigă că vor să dea jos Guvernul PSD nu a spus că vine cu alternative, cu propuneri concrete, cu soluții mai bune pentru traiul oamenilor. Niciunul dintre acești așa-ziși lideri de mici partide adunate (PNL, USR, PLUS, Pro România) nu a venit să propună un viitor premier sau un cabinet puternic în loc”, se mai arată în comunicat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*