Raluca Turcan: Sibiul este un adevărat exemplu de solidaritate!

Raluca Turcan spune că solidaritatea oamenilor este lucrul cel mai de preț într-o comunitate, în momentele dificile. Zilele acestea, Sibiul este un adevărat exemplu de solidaritate!

„Sunt impresionată de felul în care comunitatea sibiană răspunde problemelor ridicate de această criză. Zeci de societăți și-au oferit până în acest moment sprijinul autorităților, sprijin financiar, sprijin logistic și de know-how. Sute sau poate mii de sibieni au ajutat, din proprie inițiativă, pe cei aflați în aceste zile în situația delicată a izolării sociale”, se arată într-un comunicat transmis de Turcan.
Potrivit acesteia, Sibiul oferă astfel exemplul unei comunități puternice, unite și voluntare, unde cu toții au lăsat deoparte părtinirile pentru a dedica toată energia în a-i sprijini pe cei vulnerabili.
„Le mulțumesc tuturor firmelor care s-au implicat în acțiuni de caritate și au ajutat spitalele din Sibiu. Viața este prețioasă, iar oamenii buni pot face bine și din puținul pe care îl au.
Sunt recunoscătoare tuturor ONG-urilor și voluntarilor care s-au implicat în acțiuni de ajutorare. Este dovada că din această criză vom ieși mai puternici și mult mai ușor, dacă vom strânge rândurile. Le transmit prețuirea mea celor care sunt în prima linie a luptei împotriva pandemiei, personalului medical care de aproape două luni luptă, zi lumină, pentru a salva viețile oamenilor. Sunt, cu toții, profesioniști dedicați și oameni extraordinari.  Numai împreună putem trece peste acest moment de criză al societății noastre. Sunt mândră de sibieni, sunt mândră de români. Când autoritățile statului nu sunt lăsate singure în lupta cu această criză, este semnul că totul va fi bine”, scrie vicepremierul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*