Răsturnare de situaţie în cazul accidentului provocat de un celebru manelist

Alcoolemia lui Culiţă Sterp ar fi fost mult mai mare decât au arătat testele făcute în dimineaţa în care a provocat accidentul din Cluj-Napoca. Poliţiştii au cerut refacerea testelor şi recalcularea alcoolemiei.

La distanţă de câteva zile după accidentul provocat de Culiţă Sterp, poliţiştii de la rutieră din Cluj, au cerut la Institutul de Medicină Legală (IML) recalcularea alcoolului în sânge, asta pentru că au existat suspiciuni cu privire la rezultatele iniţiale care au indicat o valoare puţin sub limita penală.

Rezultatul se pare că a indicat faptul că în timpul producerii accidentului, artistul ar fi avut o alcoolemie de peste 0,80 grame pe litru alcool pur în sânge, adică peste limita unei fapte penale. Acest lucru ar însemna infracţiune şi se va adăuga la dosarul penal în care este cercetat cântăreţul, scrie observatornews.ro.

Atunci, alcoolemia rezulată din analizele de sânge era puţin peste 0,7, sub limita penală de 0,8, spun surse din interiorul anchetei. Între timp, poliţiştii au cerut recalcularea, ca să afle valoarea estimată în momentul în care Culiţă a trecut pe roşu cu maşina şi a spulberat un Logan. Încerca să scape de agenţii care îl urmăreau pentru că depăşise limita de viteză în oraş.

Poliţiştii au recalculat alcoolemia lui Culiţă Sterp la aproape trei săptămâni după accidentul pe care l-a provocat. Ministrul de interne îi lăuda atunci, relatează Monitorul de Cluj.

Lucian Bode, ministrul de Interne: „Consider că au acţionat gradual corect. Au efectuat cercetarea la faţa locului şi pe baza probelor pe care le-au strâns au luat măsura cea mai dură: reţinerea pentru 24 de ore”.

Manelistul se află sub control judiciar pentru 60 de zile.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI

Noi detalii în cazul lui Culiță Sterp! Manelistul era și DROGAT când a făcut accident în Piața Avram Iancu

VIDEO. „Urmărirea” manelistului Culiță Sterp, surprinsă de camere. Polițiștii l-au urmărit cu viteza melcului

VIDEO. Momentul în care un manelist celebru loveşte cu bolidul un Logan. Interpretul, beat, a trecut pe roşu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*