REVELION 2022 la Hotel Apollo Central Sibiu

Trăieşte magia sărbătorilor de iarnă la Sibiu şi bucură-te de un peisaj desprins, parcă din basme. Gustă din savoarea locală, descoperă adevărata textură a bucatelor tradiţionale sibiene şi descoperă, împreună cu noi, spaţiile de cazare care îţi pot garanta cu uşurinţă starea de bine.
Recomandarea Good Time merge spre locaţia unde poţi să te cazezi confortabil, accesibil, central, la câţiva paşi de Piaţa Mare, locaţia unde se desfăşoară frumosul Târg de Crăciun al oraşului Sibiu.


Amplasat în Orasul de Jos, Hotel Apollo Central a luat naştere din ruinele fostei clădiri „Moara Spicul” restaurând şi menţinând arhitectura originală. Ulterior s-a dezvoltat prin construcţia unui corp adițional cu dorinţa de a îngrădi locaţia şi de a crea o atmosferă plăcută şi unitară. A fost numit după Zeul Apollo, zeul zilei, al luminii şi al artelor, protector al poeziei şi al muzicii, aspirând la tradiţie şi clasicism.


Hotelul este localizat într-o zonă accesibilă şi la îndemâna oricui, la doar 10 minute de mers pe jos de centrul istoric, dotat cu parcare privată şi foarte aproape de gara CFR şi autogară. Aeroportul Internaţional Sibiu se afla şi el la doar cinci kilometri distanţă.


Recomandat pentru calitatea serviciilor sale, hotelul practică, pentru cele 70 de camere ale sale, o politică tarifară avantajoasă ţie şi buzunarului tău. Preţurile sunt adaptate zilnic, astfel încât tu să te bucuri de cel mai bun raport calitate preţ, de fiecare dată cand alegi sa te cazezi la Apollo.


Pentru perioada Revelionului, ai la dispoziţie pachete de servicii de 3,4 şi 5 nopţi, excelente pentru petrecerea
unor clipe de neuitat. Copiii cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani achită 50% din valoarea pachetului cu asigurarea patului suplimentar, iar cei cu vârsta cuprinsă între 14-16 ani achită jumatate din tariful de cazare cu asigurarea patului suplimentar şi contravaloarea serviciilor de alimentatie publică integral.
Pentru copiii sub 7 ani, care beneficiază de reducere 100% la cazare, locurile la mese, inclusiv la cele festive, vor fi asigurate în limita posibilităţilor existente. Pachetele de servicii cuprind cazare cu pensiune completă, masă festivă de Revelion şi masa festivă de Carnaval, muzică de petrecere live şi DJ. Serviciile de alimentaţie publică încep cu cina şi se termină cu micul dejun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*