Sala expozițională a Primăriei și Centrul de Informare Turistică vor fi reamenajate

Sala expozițională a Primăriei Sibiu, deosebită prin elemente arhitecturale și multifuncțională din punct de vedere al utilității, va fi reamenajată pentru a-i îmbunătăți funcționalitatea, dar și aspectul.

Această sală este utilizată de Primărie ca spațiu expozițional, Centru de Informare Turistică, dar și spațiu pentru diverse conferințe și reuniuni organizate de instituție.

Municipalitatea a contractat realizarea documentației pentru reamenajarea acestei săli foarte solicitate, indicatorii tehnici și economici rezultați din acest studiu fiind supuși aprobării Consiliului Local Sibiu în ședința ordinară din luna octombrie.

În primul rând este prevăzută remobiliarea și dotarea corespunzătoare a Centrului de Informații Turistice prin achiziția și amplasarea următoarelor: crearea unui nou front desk alcătuit din mai multe module de mobilier, achiziția de noi standuri și a unei vitrine pentru expunerea materialelor informative și de promovare, achiziția unui ecran tip video wall și a anexelor necesare pentru funcționare, achiziția de tablete pentru informarea turiștilor și amenajarea un nou sistem de iluminat cu LED.

Următorul pas în acest proiect este organizarea procedurii de achiziție pentru dotări și lucrări.

După reamenajare se va achiziționa și un nou sistem de panouri expoziționale atât pentru sala mare, cât și pentru curtea interioară a Primăriei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*