Săptămâna Verde la Racovița. Campanie de curățenie generală.

În perioada 25 martie – 1 aprilie, în comuna Racovița se va desfășura o campanie de curățenie generală, pe cursurile de apă. Pentru această acțiune și-au dat mâna rimăria și Consiliul Local Racovița alături de elevii Școlii Gimnaziale Racovița, în parteneriat cu Asociația cu Verdele în Sus, Ocolul Silvic Avrig ADI Eco Sibiu, Soma și Ministerul Mediului.

Foto: Facebook Primăria Racovița
Primăria și Consiliul Local Racovița alături de elevii Școlii Gimnaziale Racovița, în parteneriat cu Asociația cu Verdele în Sus, Ocolul Silvic Avrig ADI Eco Sibiu, Soma, Ministerul Mediului va realiza o campanie de curățenie generală, în comună și pe cursurile de apă în perioada 27 martie- 1 aprilie 2023.
Săptămâna Verde în comuna Racovița începe sâmbătă 25 martie cu o campanie de împădurire realizată pe Valea Moașei și se încheie cu acțiunea “Marea Curățenie în comuna Racovița”.
Astfel, în acest interval, locuitprii comunei Racovița sunt invitați să planteze copaci pe Valea Moașei și să facă curățenie în cele două sate, pe cursurile de apă, pe Valea Moașei și pe Valea Lupului.
Programul activităților:
25 martie – plantare de copaci de Valea Moașei – Asociația Cu Verdele în Sus, Ocolul Silvic Avrig
28 martie – Săptămâna Verde Școala Gimnazială Racovița
29 martie – Curățenie în zona centrală din Racovița- Primăria Racovița
30 martie – Săptămâna Verde Școala Gimnazială Racovița
31 martie – Curățenie din poartă în poartă – Bulina verde a curățeniei
01 Aprilie – Marea curățenie în comuna Racovița – Primăria Racovița, ADI ECO Sibiu, Școala Gimnazială Racovița, voluntari

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*