Scoate mocănița la lumină!

Asociația Prietenii Mocăniței invită voluntarii, sâmbătă dimineața, de la ora 9, în zona depoului de locomotive Sibiu, să se alăture acțiunii de defrișare și igienizare a liniilor de tren folosite de mocăniță.

„Continuăm defrișarea și igienizarea liniilor de Mocăniță din Sibiu, pentru a înfrumuseța zona adiacentă căii ferate normale în zona depoului de locomotive Sibiu, și avem nevoie de cât mai multe mâini harnice! Vom tăia copăceii și rugii de mure care au invadat liniile în ultimii zece ani, îi vom aduna în stive, vom aduna selectiv gunoaiele în saci și ne vom distra în aer liber. Zona e destul de întinsă, așa încât putem lucra răsfirați pentru prevenirea pandemiei. Masca e obligatorie iar mănușile de lucru sunt recomandate“, spun, în apelul lor, reprezentanții asociației.

Acțiunea de sâmbătă este o continuare a celor de defrișare efectuate pe toată perioada lunilor noiembrie și decembrie ale anului trecut, când „am reușit să scoatem la lumină șinele Mocăniței pe o distanță de aproximativ 450 de metri“, potrivit reprezentanților asociației.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*