Senatul ULBS și-a ales președintele. Previziunea Mesagerului de Sibiu s-a îndeplinit

Noul președinte al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu este este conf. univ. dr. Horațiu Rusu, așa cum anticipa Mesagerul de Sibiu săptămâna trecută.

Conf. univ. dr. Horațiu Rusu, director al Departamentului de Jurnalism, Relații publice, Sociologie și Psihologie din cadrul Facultății de Științe Socio-Umane a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu este noul președinte al Senatului ULBS.

În urma votului desfășurat astăzi, 29 februarie,  Rusu a obținut 39 de voturi, în timp ce contracandidatul său, prof. univ. dr. inginer Daniel Volovici, de la Facultatea de Inginerie, a obținut 31 de voturi, iar trei voturi au fost nule, potrivit unui comunicat de presă al Universității. La ședința de Senat au fost prezenți 73 din cei 84 de membri, astfel că cvorumul de două treimi (56 membri) a fost atins.

Horatiu Rusu presedinte Senat ULBS1

Conf. univ. dr. Horațiu RUSU, noul președinte al Senatului ULBS

„Este o mândrie și o onoare pentru mine să fiu reprezentantul celui mai înalt for decizional al Universității «Lucian Blaga» din Sibiu. Împreună cu colegii din Senat, cu dl. prof. univ. dr. ing rector Ioan Bondrea și întreg mediul academic al ULBS, vom căuta cele mai bune soluții pentru a continua procesul de transformare a universității într-o instituție implicată activ în dezvoltarea comunității, o instituție de interes regional și, în același timp, să continuăm pe drumul internaționalizării ULBS”, a declarat Horațiu Rusu.


Citește mai mult:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*